19 aug. 2012

Emma

Måste göra ett inlägg om Emma också..blir så sällan man skriver om henne. Hon är nu (nästan) 4 år och 5 månader. En nyfiken, envis och PRATGLAD fröken. Tycker om att rita, leka själv i rummet med sina dockor och att vara ute med pappa. Hon trotsar ibland något förfärligt så man nästan går itu, men sen en stund senare sitter hon i famnen och är så nöjd. Hon har varit jätteduktig fast hon fått två lillebröder, inte visat någon avundsjuka alls...Tycker om att leka med dem på golvet och det underlättar mycket när hon är hemma och är lite clown för dem, så hålls de nöjdare längre.
Emma tycker om att sova hos fammo och mommo så hon får vara i centrum en stund. Att åka ut och köra i bilen har hon inte riktigt tålamod med, om det inte är typ Ähtäri eller något annat kul som väntar när man kommer fram.
Emma är på sitt finska dagis 4 dagar i veckan och det behövs, annars blir hon rastlös och tycker att mamma bara gör samma sak alla dagar ( vilket jag gör).
Hon sover från 20-21 tiden och hela natten och sen vaknar hon runt 07..hon har alltid varit morgonpigg och det tror jag inte kommer att försvinna. Hon knäpper själv på barnkanalen när hon vaknar och idag fixade hon en smörgås åt sig själv när mamma inte orkade stiga upp någon gång..haha..
Sötsaker är något hon älskar, men de generna vet jag ju var de kommer ifrån. Vi prövade hålla bort socker och visst hjälpte det men aj så svårt det är.

Emma är och kommer alltid att förbli vårt förstfödda lilla hjärta!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar