13 juni 2012

uppdatering om familjen..

MOR  Mina dagar går mest ut på att göra barnen nöjda,stora som små, tvätta, koka mat etc. Ibland stoppar jag dem i bilen och åker bort! Jag har fullt upp med att fundera och planera inför hösten och blingoförsäljningar. Firman ska registreras, visningar ska bokas, möten ska vi försäljare ha och mycket annat...

FAR  Han har fullt upp med flera arbeten och skolan och flygningar. Han har definitivt sina dagar fyllda.

DOTTERN Är sin sista dag på dagis idag sen har hon sommarlov. SOM hon har väntat..hon ska bada, sova hos fammo o mommo, äta glass,leka i lekstugan och mycket mera har hon planerat..vi får bara hoppas det blir bra väder i sommar. Presenterade även henne för bageriet igår så nu vet hon vart hon vill åka när tid finns ..haha,,

TWINSEN  Växer och blir stora. 5 månader på måndag,,ojoj...Har ju prövat med välling nu men dom tycker inte det är någon höjdare..sover inte bättre på det och vill alltid ha mjölk istället..så vällingen får vila en stund ännu. Gröt på morgonen, ett potatismål, en banan , någon fruktburk och mjölk är det dom äter typ.. Dom har ropat några kvällar nu när det ska sovas men sen när dom väl hittar John blund så sover dom, äter kring 4 och sover sen till 7..(undantag idag då vi steg upp halv 6..).Sover två korta stunder och en längre på dagen.



Så våra dagar rullar på..vi har besök ibland och ibland åker vi på besök..det har blivit lättare att ta med dom två minsta eftersom dom är mera nöjda nu att bara sitta o titta.
Vi har även planer på att åka till mumindalen i juli och hyra husvagn(kanske) över midsommar.

2 kommentarer:

  1. ha du prova ti bland ut vällingen med mjölk? Tå A sku buri dreck välling shen så börja nov bare direkt me vällingen men somliga säger att man ska bland ut 2/3 mjölk och 1/3 välling tärt di vänjar se..

    SvaraRadera
  2. måst prov bland ut a ikvield..men di vort ju itt sjuk i magan åv a utan di bare vela itt dreck a..men måst prov :)

    SvaraRadera