2 maj 2012

Mums

Gjorde LCHF plättar och pannkaka igår..plätarna blev bra och krispga men pannkakan blev lite gummig som lchf mat tenderar att bli..så ingen mera pannkaka blir de.. Men plättarna kan man äta med grädde och hallon, eller med tonfiskröra och rulla ihop eller som jag nu just, med ost och skinka och en tekopp till..går utmärkt!



plättar

5 ägg
4 dl vispgrädde
1 dl husk
1 dl kokosflingor
1 krm salt
4 dl mjölk

> Vispa äggen och häll i grädde, husk, kokosflingor och salt
> Rör i mjölken.Låt sedan stå ett tag då husken gör att smeten tjocknar
> Stek i rikligt med smör
> ervera med vispad grädde och bär.

1 kommentar:

  1. Nu känns det plötsligt inte roligt alls att hugga in på maletköttsoppa..det där såg ju smarrigt ut

    SvaraRadera